botuina-metselwerk2

Botuina metselwerk

Hoveniersbedrijf Botuina verzorgt al uw metselwerk !

Metselwerk
Door in uw tuin te werken met verhoogde borders en tuinmuurtjes kunt u een speels effect creeren. Als u te maken heeft met hoogteverschillen in uw tuin kan een tuinmuur een goede oplossing zijn om, op een mooie manier, het hoogteverschil op te vangen. Ook als het gaat om de materialen voor het maken van tuinmuurtjes en verhoogde borders is de keuze enorm.

Overig metselwerk
Een verhoogde plantenbak, een tuinmuurtje, een vijver, een erfafscheiding, er zijn talloze toepassingen van metselwerk in de tuin. Ondanks al die variaties is er een ding dat zeker is: metselwerk is tijdloos en degelijk. Fraai uitgevoerd metselwerk is een blijvend sieraad voor de tuin. Er kan met bakstenen, sierstenen, tufsteen, keien en natuursteen worden gewerkt. De keuze is groot.

Fundering
Botuina is vertrouwd met dit vakwerk en besteed veel aandacht aan de juiste fundering voor elke ondergrond. Het uitmeten, loodrecht en waterpas plaatsen van het metselwerk wordt zorgvuldig uitgevoerd. Metselwerk zorgt voor een unieke sfeer binnen uw tuin. Met vakmanschap zorgt Botuina ervoor dat uw metselwerk er precies zo uit komt te zien zoals het bedoeld is – passend bij uw woning en de omgeving.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag naar u toe voor een persoonlijk advies!
 

botuina-metselwerk2 botuina-metselwerk3 botuina-metselwerk4 botuina-metselwerk1


Botuina voor het metselwerk in uw tuin


Meer info? Bel 06-53250327 of contact ons online.

.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie