Onze showroom is vooral ingericht met terrasoverkappingen, serres en veranda’s.

In onze showroom en op ons buitenterrein zijn 10 modeloverkappingen te zien met allerlei beschikbare opties. Hieronder treft u de verschillende modellen aan.

Onze nieuwste aanwinst is de schuifpui. Dit geeft een totaal andere beleving van de overkapping – die opeens een serre wordt of vrijstaand zelfs een winterkamer. Met grote handvatten en een degelijk slot. Ook toepasbaar in douglasoverkappingen.

 

 

 

 

Model ‘Solido’

 

Van dit type, wat het meest verkocht wordt, hebben we 3 verschillende voorbeelden staat, ieder met andere opties.

Deze overkapping kenmerkt zich door de solide uitvoering met 25 % meer aluminium dan vergelijkbare modellen van onze concurrenten. Bij de prijs is inbegrepen de aflevering en complete montage.

Leverbaar in 4 dieptematen en oneindig veel lengtematen.

De solido is aan te kleden met zijwanden van policarbonaat, aluminium, schuifwanden of hout.

 

Model: Cristallo

Dit is misschien wel het mooiste model, doordat het dek met glasgemaakt wordt.

In de goot zit een zware extra staalstrip om het zware glas te dragen. Een glazen dak geeft een luxe uitstraling. Bij de prijs is inbegrepen de aflevering en complete montage. Bovendien krijgt u een terrasheater ter waarde van 189,00 gratis meegeleverd.

Leverbaar in 4 dieptematen en 12 breedtematen.

 

 

 

 

model: ‘Domestico’

Dit unieke model kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Zo is er een extra woonkamer van te maken, een serre of zelfs een separaat kantoor in de tuin. Een complete vrijstaande ‘tuinkamer’ incl achterwanden, één dichte zijwand en één halfdichte zijwand. Bij de prijs is inbegrepen de aflevering en complete montage.