botuina-schuttingen2

Erfafscheiding

Erfafscheidingen van Hoveniersbedrijf Botuina! 

Duurzame houten schuttingen van Botuina!
Met de keuze voor een schutting van Botuina kiest u voor een hoogwaardige tuinafscheiding. Er zijn houten schuttingen in alle soorten, maten en prijzen. Echter een schutting gemaakt van verantwoord gekapt dus gecertificeerd hout wat daarna ook nog KOMO-verduurzaamd wordt om de levensduur te verlengen, zal zeker uw voorkeur hebben.    

Een schutting met extra privacy!
Om lekker te genieten van het buitenleven is privacy voor de meeste mensen een basisvoorwaarde. Een schutting van normaal formaat (meestal 180 cm hoog) kan hierbij zomaar eens te kort schieten.Botuina heeft daarom speciaal 2 meter hoge schuttingen in haar assortiment.

Kiest u voor een rechte schutting of voor een gebogen schutting?
In de meeste tuinplannen wordt uitgegaan van een rechte houten schutting. Binnen dit gegeven biedt Botuina dan ook volop keus; een gesloten schutting, deels open schutting of een schutting gemaakt van houten latten of met gaasmatten.  

Een houten schutting met steeds dezelfde ronde vorm geeft iets vriendelijks aan de tuin en past vaak beter dan een rechte schutting bij de ronde vormen van een tuinontwerp. Zo’n gebogen schutting wordt ook wel toog schutting of toog scherm genoemd. Het is natuurlijk ook mogelijk om rechte en gebogen schutting elementen te combineren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag naar u toe voor een goed advies!

botuina-schuttingen2 botuina-schuttingen3 tuinontwerp-botuina3 botuina-schuttingen1


Botuina voor al uw erfafscheidingen!


Meer info? Bel  06-53250327 of contact ons online.

.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie